Conall

Jacoline van der Meer, is opgeleid als meubelstoffeerder. Heeft haar sporen verdiend als grafisch- en interieur vormgever. Ging in 2015 back to her roots. Blaast sinds dien geleefde, geliefde, authentieke, unieke meubels weer nieuw leven in. Een oude liefde die Jacco hervonden heeft. Gewoon, omdat zij daar hartstikke blij van wordt!

Waar staat Refresh Your Vintage voor?

Refresh Your Vintage staat voor vindingrijkheid, creativiteit, handmatigheid, sfeer en recycling van het bestaande. Wat ik ze hiermee bedoel is dat eigenlijk alles al bestaat, maar dat het vaak anders kan, zodat bijvoorbeeld een meubel in een nieuwe stoffering beter past in de omgeving. Zodat jij je met die stoel of fauteuil nog meer thuis voelt.
Wanneer je tegen die ouwe stoel een portie creativiteit, vakmanschap, vindingrijkheid en gevoel voor styling aan gooit,  kun je tot een heel mooi nieuw geheel komen.

Jacoline kijkt niet alleen naar het meubel maar ook de omgeving waar t in staat. Hoe kunnen meubels in verschillende stijlen elkaar versterken, hoe kunnen ze een mooi geheel vormen in de ruimte waar ze in staan?

Behalve dat, is Jacoline een stoffeerder die het ambacht voortzet.
Leuk, zeg je dan! Maar waarom?

Waarom Refresh Your Vintage?

Het ambacht past helemaal in deze tijd. Meubels worden gekocht, er wordt op gezeten, op gegeten, op vergaderd, tot het tijd is om ze weg te doen. Maar waarom zou je? De basis is goed, maar de buitenkant is versleten, niet schoon, of wellicht niet meer naar je zin. Bovendien zit hij zo lekker en staat hij mooi waar die nu staat. Vind maar eens een nieuwe die mooi is en lekker zit.
Vanuit de basis van die versleten stoel kan er een nieuwe ontstaan, die net zo lekker zit en net zo mooi is, al dan niet aangepast aan de smaak van nu.

Er wordt zo ontzettend veel weggegooid, en mogen we daar nu, in deze tijd niet wat bewuster mee omgaan? Laten we duurzaam omgaan met wat we bezitten.
Recyclen van de basis geeft je de mogelijkheid je meubel een nieuw leven te geven door te refreshen! Om dit te bereiken, moet je het vak van stoffeerder wel bekwaam zijn!

Daarom het motto, Refresh Your Vintage! Want als je een meubel laat herstofferen kun je er eindeloos van genieten. Hoe duurzaam kan het zijn!

Geïnteresseerd in het laten stofferen van een stoel, bank of ander meubel?
neem contact op via de mail of telefoon dan neemt ik contact met u op over de mogelijkheden. Dan kunnen we samen kijken hoe we tot een mooi “nieuw” meubel kunnen komen!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren