Conall

Refurbished Gispen Cordemeyer 1265

In de shop deze Gispen 1265!

Een nieuw item in de categorie refurbished en klaar voor de nieuwe eigenaar!
Het gaat om de Gispen 1265 die ontworpen is door André Cordemeyer uit 1963. Oorspronkelijk is het een conferentiestoel met armleggers en behoort toe aan de AZ serie.  

Het leuke aan de afwerking zijn de kleine dingen. Bijvoorbeeld de poten die voorzien zijn van zelf instellende nylon beschermers. De slimme manier van afwerken en monteren.
Zo herken je een mooi afgewerkte stoel, ;-).

Zo herken je een mooi afgewerkte stoel, ;-).

De Gispen  is een mooi voorbeeld van mid-century modern design dat opnieuw tot leven is gebracht door een herstoffering in de Camira Main Line Flax in een diep rood.

Dit iconische meubelstuk combineert een elegant, minimalistisch stalen frame met een ergonomisch gevormde zitting en rugleuning, wat zorgt voor zowel stijl als comfort.

De nieuwe bekleding in Camira Main Line Flax, een hoogwaardige en duurzame stof, voegt een rijke textuur en kleur toe aan de stoel. De diepe rode kleur geeft het vintage ontwerp een opvallende en eigentijdse uitstraling, waardoor de stoel een echte blikvanger is in elke ruimte.

De herstoffeerde Gispen stoel type 1265 behoudt de tijdloze charme van het oorspronkelijke ontwerp, terwijl de nieuwe rode bekleding een moderne twist toevoegt. Dit maakt de stoel een veelzijdige en stijlvolle keuze die naadloos past in zowel retro als moderne interieurs, en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Specificaties

Model: 1265
Ontwerper: André Cordemeyer
Fabrikant: Gispen
Materiaal: Wol/vlas, RVS
Land van Herkomst: Nederland
Hoogte: 82 cm
Breedte: 62 cm
Diepte: 58 cm
Zithoogte: 45 cm

Gispen 1265 cordemeyer
Gispen 1265 cordemeyer
Gispen 1265 cordemeyer
Gispen 1265 cordemeyer
Gispen 1265 cordemeyer
Gispen 1265 cordemeyer
PREV

Montis Charly in de verkoop

NEXT

Ultra relaxte Gispen 1637 bureau fauteuil