Conall

Verkocht Gijs van der Sluis slaapbank

De design klassieker onder de slaapbanken

Deze volledig gerenoveerde slaapbank van Gijs van der Sluis (lees Martin Visser slaapbank) is opnieuw opgebouwd uit hoogwaardige pantera koudschuim, nieuwe singels (zitbanden) en is gestoffeerd in de Main Line Flax van Camira. 
De bank is aan te vullen met een armsteun en kan gestoffeerd worden in de gewenste kleur voor €275,00, dit kan ook in opdracht!

Het is een echte design klassieker.

Deze prachtige, strakke bank is net als bij zijn tijdgenoten op een ingenieuze eenvoudige manier van bank tot bed te maken door middel van één handbeweging.

Gijs van der Sluis genoot een middelbare technische opleiding en is met betrekking tot architectuur en design autodidact. Gijs van der Sluis was de verantwoordelijke man van 1950 tot 1990 voor het familiebedrijf “Van der Sluis Stalen Meubelen”. Hij was de huis ontwerper en zorgde voor de goedlopende tijdloze stoelen en natuurlijk de befaamde slaapbank.
Hij was erg succesvol en zijn visie was de reden dat het familiebedrijf in deze jaren voorspoedige tijden doormaakte. De slaapbank met serienummer 540 is één van zijn modellen, welke nooit is veranderd en nog steeds verkocht wordt door de Casala onder de naam Siesta.

Alles op een rij;
Ontwerper: Gijs van der Sluis
Uitgegeven: 1960
Stoffering: Main Line Flax, koraalrood (wol/flax)
Fabrikant: Casala
Afmetingen 190/54/74 cm
Zithoogte 42 cm

PREV

Verkocht; Refubished Spectrum

NEXT

Opnieuw gestoffeerde Gispen 1401 verkocht!