Conall

Een super fancy De Wit 357 burostoel in de shop!

Zoek je een Eyecatcher in je werkkamer/bureau? Die hebben we voor je in de shop!

Deze vrij zeldzame vintage burostoel van Gebroeders de Wit, model 357 met bakelieten armleuningen is ontworpen door Gebroeders de Wit uit Schiedam in de jaren ’50.
Het bedrijf De Wit N.V. uit Schiedam is opgericht net na de Tweede Wereldoorlog door twee broers, Toon en Martien de Wit. Ze leverden kwaliteits buisframe-meubelen en hebben deze ook voor Gispen gemaakt. 

Deze bureaustoel is geheel opnieuw opgebouwd met kwaliteitsschuim en gestoffeerd met de briljante Lollypop roze 100% wollen tweed van Bute, een Schotse weverij die de meest geweldige stoffen levert. Ze zit dan ook echt als een zonnetje, en werken wordt dikke pret op deze supervette stoel. (wil je een staaltje opvragen omdat je niet weet of je t wel aandurft?)

Deze vintage bureaustoel is zowel in zithoogte verstelbaar alswel de hoogte van de rugleuning. Zo is de rugleuning ook nog eens kantelbaar. De bakelieten armleuningen en het chroomzijn in uitmuntende staat.. Gezien de leeftijd is deze vintage bureaustoel in top staat en kan dankzij de weer jaren mee!

Breedte totale stoel met armleuningen 60 cm
Zitbreedte 45 cm
Hoogte 44-62 cm

Marge product.
Prijs 750,00

PREV

Verkocht; Refubished Spectrum Martin Visser BR02

NEXT

Herstoffering kleine Oyster