Conall

arco frame opnieuw stofferen

Modern Classics; Arco opnieuw bekleed

In opdracht.

Prachtige, verfijnde set van Arco kwamen de werkplaats in met groezelig stofje.. Die waren wel aan een nieuwe stoffering toe. Het schuim van deze stoelen waren in een goede conditie waardoor dit bewaard kon blijven. Het frame en de zitting zijn blind aan elkaar bevestigd en maakt het ontmantelen van de stoelen een bewerkelijk klusje. Met hamer, een tapijtsteker en een goeie tip van een collegastoffeerder ben ik de stoelen te lijf gegaan en het resultaat mocht er zijn!
De kale kuip is door het gebruik van het hoogwaardige schuim nog helemaal in tact en is het herstofferen van dit model is echt de moeite waard. Een tweede stoffering overleeft het schuim zeker!

Arco opnieuw bekleed

Deze set van 6 stuks kwam in een vilt van 2 kleuren. Voor de herstoffering van deze set werd gekozen voor de rijke vilt van de Ploeg, in vuurrood, wat mooi afsteekt tegen het licht metalen frame. Deze Arco opnieuw bekleden? goed idee!

Modern classic

In 2000 ontwierp Burkhard Vogtherr de Frame stoel voor Arco. Ruim twintig jaar later is deze stoel uitgegroeid tot een klassieker binnen de collectie. De Frame stoel wordt gekenmerkt door een metalen frame met een fijne, rechthoekige belijning die de stoel een lichte en luchtige uitstraling geeft. Een echte modern klassieker in de dop, die met zijn moderne vorm de harten nog steeds steelt.

Ontwerper: Burkhard Vogtherr
Fabrikant: Arco
Jaar van uitgave: 2000
Materialen: metaal, textiel 

Afmetingen: H3 x W50,5 x D56 cm, zithoogte 47,5 cm

PREV

Een vriendelijke super zachte mammoet

NEXT

Pinguïns van Artifort opnieuw bekleden..